donderdag 11 oktober 2018

Lotte Martens Nelly jurk


Creatieve duizendpoot, Lotte Martens lanceert vandaag haar nieuwe French Terry collectie! Er zijn 3 prachtige printjes en al even prachtige kleuren.


Wij kozen voor de roze stof, geen verrassing hier :-) De ruitjes print in roest, kobalt blauw en geel maakt de stof heel geschikt voor mooie herfstcombo's.


Neeltje van Smospotten en snoesjes tekende haar eerst patroon en ik testte mee. Je hebt de keuze tussen de Nelly jurk of het naveltruitje. Het overzised model heeft driekwart mouwen en kan in de winter gecombineerd worden met een longsleeve eronder of cardigan erboven.


Ik deed wel enkele aanpassingen aan het patroon, zo heb ik de tunnel er aan de buitenkant opgestikt en afgewekt met een veter van See You at Six ipv met een elastiek.


Het patroon zal weldra gartis ter beschikking zijn op Neeltje haar blog!


Stof: French Terry Squares Coralpink - Lotte Martens
Veter: See You at Six
Patroon: Nelly jurk

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi stofje, deze is denk ik wel mijn favoriet :) En leuk jurkje natuurlijk, extra leuk met die tunnel aan de buitenkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik kijk al uit naar de lancering van het patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  Movie Online

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi kleedje! Net dat ietsje extra met die zichtbare tunnel... Kan ik dit patroon al ergens terugvinden? Ik vind het niet onmiddellijk op de site van Smospotten en Snoesjes. Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen