woensdag 1 mei 2019

Thea in Cloud 9


De lancering van Thea, het eerste patroon voor vrouwen van Zonen 09, noteerde ik meteen op mijn sewing list. Dankzij Sharon naai ik al 5 jaar lang hemden voor de zoon en manlief. Ik kon niet wachten om voor mezelf ook eentje te naaien!


Het perfecte stofje viel me plots in de schoot op instagram bij een wedstrijd van Hello Heidi fabrics. Vanuit Duitsland stuurde ze me een lapje op van de nieuwe collectie satijn katoen van Cloud 9. Er zijn in totaal 4 prachtige printjes. De stof verwerkt zoals gewone katoen, maar is net iets gladder en soepeler, ideaal voor Thea dus. De zeer uitgebreide handleiding, zoals ik gewoon ben van Zonen 09, loodste me zonder hindernissen naar de finish. 


Met korte mouwen en zonder kraag is deze Thea eigenlijk een heel snel-klaar-blouse. Ook al werd er veel aandacht besteed aan details zoals de rugplooi en het netjes doorstikken van rugpas en schoudernaden. Superblij met mij eigen Zonen 09 kledingstuk :-)


Stof: Cloud 9 - Hello Heidi Fabrics
Patroon: Thea - Zonen 09


5 opmerkingen:

 1. Heel tof! En ook super gecombineerd met dat shortje. Ik wil binnenkort ook eens een Thea voor mama naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik naai er binnenkort eentje voor mezelf, mét lange mouwen - hoog tijd dat ik die mouwsplitangst overwin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een superbloesje voor de zomer. Daar zal je nog veel plezier van hebben. Ik denk dat ik de Thea ook eens voor mezelf ga maken, ik zie zoveel mooie exemplaren passeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This blouse is very nice ! I like it so much.

  BeantwoordenVerwijderen