donderdag 4 april 2019

Megan Blue for day and night


De nieuwe collectie van Megan Blue Fabrics heeft voor elk wat wils! Ik naaide voor heel de familie, behalve voor mezelf. Maar ik geniet nog na van mijn jurk uit de vorige collectie.Het begon met twinning T-shirts voor de mannen in de leuke streepjes stof. Deze stof is doorgekleurd, dus je kan de boorden maken uit de achterkant van de stof. Voor de zoon gebruikte ik Billie van Zonen 09 en voor de man de Marlon T-shirt uit LMV.De dochter koos haar stofje zelf, het werd een supervrolijk stofje met ijsjes print. Ik maakte er een jurkje mee op basis van de Lux dress van Bel'Etoile. Het bovenstuk van de jurk werd verlengd en ik stikte er een ruffle aan. 


Ik ben er nog niet aan uit of het een slaapkleedje is geworden of een strandkleedje. Wat denken jullie? Lila vindt het alvast super en wil het met plezier dag en nacht dragen :-)


Wout vroeg dan ook meteen nog een gemakkelijk shortje bij zijn T-shirt, zodat ook die outfit dag en nacht dienst kan doen. De stoffen zijn alleszins zo zacht en van ideale kwaliteit voor zomers slaapgerief. 


Nu dat ik heel de familie voor de lens had, heb ik meteen genoeg foto's getrokken. Hier nog enkele beelden, die geen woorden nodig hebben.

 Single Stripes New Jeans/ Pastel Green
Summer Sweets Cerise
Patronen: Billie - Zonen 09
Pippa pants - Emma en Mona
Marlon T-shirt - La Maison Victor zomer 2014
Lux dress hack - Bel'Etoile1 opmerking:

  1. heel tof zo! Je kan altijd het kleedje dit jaar als strandkleedje gebruiken en als het onzedig kort geworden is als slaapkleedje zo blijft ze lang plezier hebben van dit mooie stuk.
    De streepjesstof staat hier in ieder geval ook op het to buy lijstje, alleen nu nog kleurtjes kiezen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen