maandag 25 maart 2019

Striped ClaraVanavond zijn de nieuwe stoffen van Maan beschikbaar bij Mondepot. An van Mondepot stuurde ons al een verrassingsstofje op om mee aan de slag te gaan. Wij kozen een patroon en zij koos de stof! 


Mega benieuwd was ik toen ik het pakje in de brievenbus vond en ook mega blij toen ik mijn pakje open deed. De stof is zalig soepel en de kleur groen is precies de tint die ik graag zie. Hier maakte ik ook al een groene creatie.


Er een gestreepte Clara culotte voor mezelf van maken was wel buiten mijn comfort zone. Lila haar Clara was zo geslaagd, dat ik er mij aan gewaagd heb. Ook al past de Clara perfect, toch twijfel ik nog steeds of ik er mee wegkom met zo'n hipster broek. 


Meer Maan verrassingsnaaisels vind je bij Katrien, Sofie en Annick. Neem zeker een kijkje!
6 opmerkingen:

 1. En of je er mee wegkomt! Wat een zalige broek, ze staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar natuurlijk kom jij daarmee weg! Beter dan ik zelfs ;-) Ik maakte er twee maar deed ze allebei cadeau aan dames die er beter mee stonden dan ik. En toch blijf ik Clara zo graag zien dat er binnenkort een derde moet volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij komt daar supergoed mee weg! ik zou zelfs zeggen dat je mij toch bijna helemaal overtuigd hebt om het patroon te kopen (de enige reden dat ik het nog niet zou doen is omdat ik geen broek tekort heb ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. staat je goed. Korte broek zou ik persoonlijk nog mooier vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet zelf wennen aan die kortere broeken. Ik rol mijn jeansbroek op of ik draag een langere versie. Mss moet ook me toch eens wagen aan zoiets.
  Jij staat met alles, echt met alles.

  BeantwoordenVerwijderen