vrijdag 15 maart 2019

Clara Culotte - WISJ Designs


Sofie van WISJ Design werkte al een tijdje aan haar Clara Culotte, dat kon je volgen op instagram. Het was het wachten waard, want nu is er de Culotte niet enkel voor kids, maar ook voor de mama's! En zoals jullie weten is twinning hier een hit ;-)


Vandaag enkel de testversie van Lila op de blog, maar ik heb al spijt dat ik voor mezelf niet exact dezelfde kan maken. Mijn voorraad viscose van SYAS is nu volledig uitgeput helaas.


Zoals ik al zei is dit de testversie en valt ze iets langer uit dan de bedoeling is bij een Culotte. Lila was echt zo hard fan en wou ze niet meer uit, dus verkorten is er niet meer van genomen.


De foto's werden gemaakt tijdens die paar heerlijke lentedagen in februari! Eigenlijk had ik meteen ook een Clara shortje kunnen maken met dat weer. Check zeer de schattige shortjes versie op de blog van Sofie.


Door de drukke print valt het niet meteen op, maar ik koos voor de optie met striklint. In de uitgebreide handleiding staan trouwens interessante tips om een striklint te keren en extra uitleg voor een super nette afwerking. Gewoonweg een must- have dit patroon, haast je naar de webshop!

4 opmerkingen:

 1. mooi! Ik ging al vragen naar het t-shirt, maar de laatste foto zegt genoeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg al kou bij het zien van die blote voetjes terwijl de regen hier op het raam tikt ;-) Maar de Clara bestelde ik ook, want een damesversie mag in mijn kast niet ontbreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve woorden allemaal, Sylvia! Ik ben heel grote fan van jouw versie. Wat een eer dat jij je laatste stukje van deze stof aan de Clara besteedde. Het staat haar geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik snap dat je jaloers bent op deze versie want syas is superzacht. en ze staat er ook nog eens super mee

  BeantwoordenVerwijderen