woensdag 13 februari 2019

Arlette Sewalong- Fibre Mood


Net zoals voor de Bertha broek organiseerde Fibre Mood een sewalong voor de Arlette rok. Met z'n tienen werden we uitgenodigd bij Bobby Sewing voor een dagje filmen en fotograferen met onze Arlette rok aan. 


Het was een hele ervaring om te ontdekken wat er achter de schermen allemaal nodig is om een filmpje van 30 sec te maken. We kregen make-up, styling en mochten elke beweging vele malen herhalen voor de camera. Samen met onder andere Laura en Liesbet hebben we vooral veel gelachen met onze eigen acteertalenten!


Zoals op de groepsfoto te zien is, kan je met het patroon van de Arlette rok alle kanten uit. Variëren kan in lengte van mini, over midi, naar maxi en met of zonder ruffle verandert de look van de Arlette compleet.


Ik koos voor een midi Arlette met ruffle in de populaire See You at Six stof. De styliste combineerde met een blouse, boots en ceintuur om een "Franse" country look te bekomen. 


Voor de zomer zou ik de Arlette graag nog eens maken in een nog luchtiger stofje, zoals de okergele zijde van Mieke. Hoe vloeiender en lichter de stof, hoe mooier de rok valt vind ik. Het resultaat van  alle filmpjes vind je hier. Oh ja, dan rest er mij nog de winnaar de van IG wedstrijd bekend te maken: Proficiat Adiva.Style het nieuwe magazine komt jouw richting uit!


Patroon: Arlette - Fibre Mood
Stof: Flower field cotton gabardine - See You at Six


5 opmerkingen:

  1. De rok ziet er geweldig uit! Misschien moet ik er mij ook aan wagen, zeker nu dat ik gewonnen heb, geen excuses! Zo een leuk nieuws om de pijn van mijn griep te verzachten ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk! Die ruches zijn echt niets voor mij, maar zoals je zegt: het is een veelzijdig patroon. En jij staat er wel geweldig mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk! Bijzonder om dit stofje wens op deze manier verwerkt te zien worden.

    BeantwoordenVerwijderen