maandag 14 januari 2019

Rumi crush


De eerste outfit van 2019 zal ongetwijfeld in mijn top 10 voor 2019 belanden. Ik was meteen verliefd op het Rumi truitje, een patroontje van Julie gemaakt voor La Maison Victor. Ook de wol komt van bij Julija's, ik ging er speciaal voor naar Antwerpen om de mooie kleurtjes in het echt te zien en de zachtheid te kunnen voelen. 


Het duurde een tijdje voor ik eraan begon, wegens een ander af te werken project. Eenmaal begonnen werd dit truitje met breinaalden 4 in een record tempo afgewerkt. Het streepjes patroon breit vlot en ook de ruffle is heel eenvoudig. De enige aanpassing die ik deed, is de mouwen met 4 cm verlengen.


Net als Katrien heb ik nog een volledige bol Glitter Merino over, dus voor maatje 6 jaar kom je zeker toe met 1 bol Merino en 2 bolletjes Silk Mohair. Nog een geweldige tip die ik leerde van Katrien is Jeny's Suprisingly stretchy bind off voor een extra rekbare afwerking van de hals.


De kleurtjes van de wol combineren zo mooi met het nieuwste bloemestofje van See You at Six. Ik maakte er een Skirt Alert rimpelrokje mee volgens het recept van Bel'Etoile.


Foto's trekken was een uitdaging en ze zijn af en toe een beetje blurry of cheeky, maar deze wou ik jullie niet onthouden :-)


Patronen: Rumi trui - Julie Jaeken in La Maison Victor nov/dec 2018
Skirt Alert - Bel'Etoile
Wol: 1 bol Merino Glitter Mil en 2 bollen Silk Mohair Rosa - Julija's Shop
Maa sneaker - Skip shop 


5 opmerkingen: