dinsdag 23 oktober 2018

Teddy & Charlene


Sofie lanceerde haar eerste kooppatroon en bijhorende nieuwe website genaamd WISJ Design. Teddy heeft een typerende boog op buik en rug en een tof kraagje. Je kan er een sweater, sweaterdress, jurk met taille-elastiek en een playsuit mee maken.


Debora speelde met de SYAS kleurtjes en de regenboog hype was een feit. Ik hield het bij een bescheiden regenboog met een reep boordstof van Veritas gecombineerd met zachte nicky velours van Madeline de Stoffenmadam. Ook de boorden maakte ik gewoon uit dezelfde stof en dat lukte prima.


Nicky velours is helemaal in dit seizoen en ik kon het niet laten om ook voor mezelf zo'n zachte herfsttrui te maken. Ik koos voor het Charlene patroon met de modieuze pofmouwen uit de laatste La Maison Victor.


De roestkleurige stof is van Froy & Dind en ik kocht ze bij De Stoffenkamer. De sweater werd nog gepimpt met een broche van Des Petits Hauts en zo kunnen we weer twinnen!

Patroon: Teddy - WISJ Design
               Charlene - La Maison Victor sept-okt 2018
Stof: Warmrode nicky velours - Madeline de stoffenmadam
         Boordstof: Veritas
         Roest nicky velours - De Stoffenkamer


4 opmerkingen:

 1. heel mooi, ik wist dat ik vandaag moest komen piepen naar je sweater. En inderdaad heel gelijkaardig, zelfde tint en een broche ;-). Ook Lila haar Teddy is superleuk met die ene streep op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat zien jullie er heerlijk knuffelbaar uit! Echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mah OH, zo mooi!!! Ziet er zalig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  Movie Online

  BeantwoordenVerwijderen