zondag 7 oktober 2018

Faux Fur Amber coat


Ook al blijft de nazomer maar duren, op een bepaald moment zullen we toch een jas nodig hebben! Bij Editex vond ik een super zachte faux fur in een prachtige diep donkerblauwe kleur. Echt, ik kan erover blijven aaien, zo zacht!


Het initiƫle plan was een jasje voor Lila, maar die kreeg al een nieuwe winterjas uit de winkel. Gelukkig vond ik een extra lapje bij Julija shop, zodat ik genoeg had om de faux fur om te toveren tot een vestje voor mezelf.


Bij Stannel staat een superhandig patronenoverzicht van alle oude La Maison Victors en zo vond ik het Amber jasje. Een eenvoudig vestje met kraag, opgenaaide drukknopen en zakken in de zijnaden. Een ideaal patroon om in bont te maken, behalve dan dat er een voering ontbreekt. Ik tekende de voering er zelf bij en koos een double gauze van Atelier Brunette uit mijn voorraad.


Naaien met bont betekent het hele huis vol pluis! Het was echt verschrikkelijk, aan het einde van het naaien was zelf mijn gezicht bedekt met een laagje blauwe pluis. Maar het was het stofzuigen dubbel en dik waard, want ik ben superblij met het resultaat.


Stof: Editex - oa te koop bij Julija's shop
        Atelier Brunette
Patroon: Amber jas - La Maison Victor jan-feb 2016

7 opmerkingen:

 1. Hoe mooi! Iedereen zal je willen aaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van die pluisexplosie kan ik meespreken. Tot in mijn neusgaten! Maar wat een mooi jasje kreeg je ervoor in de plaats. Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werd vandaag in de winkel verliefd op zo'n aaibaar exemplaar, maar dacht "dat kan ik zelf". En hup, jij bent me weeral voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een schoontje! En die voering past er perfect bij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh echt leuk! Ik moet die amber precies eens van dichterbij bekijken want er ligt hier ook nog iets pluizig in de kast šŸ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  Movie Online

  BeantwoordenVerwijderen