dinsdag 30 oktober 2018

Eva Mouton winter fabrics


De nieuwe winterstoffen van Eva Mouton in samenwerking met Editex zijn vanaf half november in alle winkels te vinden. Ik mocht er al mee aan de slag net voor onze mini herfst break. De print met de chalets was een perfecte match met de Nutchel cabin waar we verbleven!Ik maakte voor Wout op zijn vraag een hoodie met kangoeroezak. Daarvoor had ik niet meteen een patroon in huis, maar ik liet met inspireren door deze en combinerende een paar patronen, zoals de Phoenix van Fibre Mood met de kap van de Ole van zonen 09.


Wout heeft zijn hoodie heel het weekend niet willen uitdoen! De stof heeft dan ook een zo'n zachte, gebrushte binnenzijde. De ideale trui om hout te verzamelen voor de kachel of te ravotten in het klimbos!Er is niet alleen French Terry deze collectie, maar ook bedrukte spons! Lila koos de roze met sneeuwvlokjes en vroeg om slaapgerief. Niet zomaar een pyjama, wel een slaapkleed tot op de grond.  


Ik gebuikte het Odeline patroon van Iris May en verlengde een heel stuk. Heerlijk om hier een hele dag in rond te hangen op de bank, spelletjes te spelen en veel te knuffelen. Fijne herfstvakantie iedereen!


Stoffen: Eva Mouton - Editex fabrics
Boordstof: jade green - SYAS
Patronen: 
Hoodie op basis van de Phoenix and Ole
Odeline - Iris May

5 opmerkingen:

 1. Oh die cabin <3 En oh die bijpassende trui! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie stof met die cabins! En ooooh sponskes, kijk ik al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mohow... Zo koddig. Prefecte locatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  Movie Online

  BeantwoordenVerwijderen