woensdag 4 juli 2018

Tangled2Smooth


Voor het eerst sinds de start van deze blog werd mij gevraagd een niet naai/blog gerelateerd artikel te testen. Geen elektrische tandenborstel, wel een elektrische haarborstel, Tangled2Smooth van Remington. De naam zegt het al, het toetsel dient om eenvoudig en pijnloos knopen te ontwarren. Aangezien ik een dochter heb met lange haren die al "auw" roept, zodra er nog maar een kam of borstel in haar buurt komt, ging ik in op het voorstel.


Voor wie geen klitten in zijn haren heeft, naaide ik er ter illustratie een pymaatje bij. Ik combineerde een Fons T-shirt met een sponsen Pim shortje. Eigenlijk kan ze met deze outfit ook perfect naar de turnles. Ik maakte al eerder een balletpakje uit dezelfde stof.


Back to Tangled2Smooth. Ik heb mijn taak serieus genomen en het toestel getest op zowel pas gewassen nat haar als droog haar. En ik moet toegeven dat de knopen echt los getrild worden. Het haar vasthouden blijft wel een must om alle "auws" te vermijden. Als ultieme test heb ik ook de papa aan het werk gezet en ja zelf mannen kunnen lang haar ontwarren met dit toestel!


 Stof: I got stripes - De Stoffenkamer
          Zwarte spons - Fabrik UNIK
Patroon: Fons T-shirt - Wensje
              Pim short - Zonen 09
Tangled2Smooth - Remington (Sponsored)3 opmerkingen: