donderdag 21 juni 2018

La Maison Victor model for one day


Eindelijk heb ik vandaag de nieuwe La Maison Victor kunnen bemachtigen waar ik al weken op wacht. Een editie om te bewaren voor het nageslacht, ik sta er namelijk zelf in samen met 5 blog vriendinnen!


We kregen een mailtje van La Maison Victor met de vraag of we een damespatroon in avant-première wilden naaien gevolgd door een fotoshoot. Natuurlijk heb ik daar niet lang over moeten nadenken :-)


Ik koos resoluut voor de Cocoa maxi jurk en gebruikte de stof van Editex, die La Maison Victor zelf bij het patroon voorstelt. Er is gewoon geen betere keuze, de stof is zo luchtig en soepel en ik ben keihard fan van de botanical print. Het patroon met mooie plooitjes zit perfect in elkaar, ik heb niks aangepast behalve enkele cm verlengd.


Op een zonnige, maar frisse dag werden we verwacht in Mechelen, waar we professioneel werden opgemaakt en vervolgens geïnterviewd. De fotograaf Joost Joossens, die ook de "echte modellen" voor La Maison Victor fotografeert, stelde ons meteen op ons gemak. Van deze foto samen met Sofie en Miek bestaan waarschijnlijk honderd versies, maar toch bleef het plezant. Het was een geweldige namiddag en ik ben superblij met de mooie foto's!


Neem zeker ook een kijkje bij Nicky, Katrien, Miek, Sofie en Sofie!

Stof: Editex


8 opmerkingen:

 1. Dit is echt zó’n goeie Sylvia-jurk! En bedankt voor de leuke namiddag, hé. Dat moeten we zeker nog eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag je al schitteren in de nieuwste editie! Deze jurk is inderdaad 100% jou! Mooi hoor! Je hebt nu al een super herinnering in deze jurk en hopelijk komen daar nog veel mooie zomerse avonden bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw, echt een supermooie jurk en de kleuren van het stofje staan je perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW!!! zot mooi! Van jullie allemaal! Super nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. was, really a super nice dress and the colors of the fabric are perfect!

  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen