dinsdag 8 mei 2018

SOS mama workshop


Onlangs nam ik deel aan de workshop "SOS mama communie/lentefeest kapsels" gegeven door Pins & Braids en op de gevoelige plaat vastgelegd door Happy shoots. Lila is nog lang niet aan haar lentefeest toe, maar het leek me gewoon een leuke namiddag quality time met de meisjes en dat was het ook!Stefanie leerde ons op 2 uur tijd vlechten, invlechten, opvlechten, oprollen en opsteken. We oefenden alle kapsels op onze "geduldige" dochters en kozen dan onze favoriet om mee op de foto te gaan. Met de hulp van Stefanie en nog een bloemmetje erbij zag mijn kleine Lila er opeens uit als een echt communicantje.


Voor de gelegenheid maakte ik nog een Robin dress in een echt "Lily & Woody" stofje in onze geliefde pastelkleurtjes en met een glitterdraadje erdoor. Het stofje is zo mooi en fijn, dat vroeg om een extra zwierige rok. Ik gebruikte de dubbele stofbreedte en voerde nog met een cirkelrok zoals zij deed.
Na al dat stizitten voor de kapsels had mijn 4 jarige superveel energie om het beste van zichzelf te geven voor de fotoshoot. Lucie maakte beelden die ik voor altijd ga koesteren. En alsof het al moederdag was, mocht mama ook mee op de foto!


Patronen: Robin dress - Iris May Patterns
Stof: Stoffenfeest
Workshop: Pins & Braids
Foto's: Happy Shoots
14 opmerkingen:

 1. Wauw, heel mooi gedaan zeg! Prachtige jurk ook. Zeker foto's om te koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe mooi! Alles: het meisje, het kapsel, de jurk én de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie blogpost! Jullie stralen alle twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto van jullie samen is zo zo zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat stofje was hier ook nog een kanshebber voor het lentefeest!! Prachtige jurk en stralende dochter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaw, zo ontzettend mooi allemaal! <3

  BeantwoordenVerwijderen