donderdag 3 mei 2018

Paperbag shortAnn van Mondepot vroeg of ik zin had om iets te maken met de nieuwe stoffen van Amelia Milano. Ik besloot uit mijn comfortzone te treden en te kiezen voor een soepel antraciet kleurig katoentje met blokjes in reliëf. Normaal kies ik niet snel voor donkere kleuren, maar ik zag meteen een combinatie met de Drips van See You at Six Playtime 5.


In het modebeeld duiken allerlei hippe paperbag shorts en broeken op. Hier haalde ik mijn inspiratie om me zelf aan aan zo'n modelletje te wagen.


De Sunny pants uit La Maison Victor, afgeknipt tot short, diende als basis. Verder heb ik wat extra centimeters in de breedte toegevoegd om de taille te kunnen rimpelen. De rekker in de taille werd doorstikt en een striklint maakt het plaatje compleet.


In de Drips stof maakte ik mijn eerste Odette shirt, ongetwijfeld één van de populairste patronen uit LMV. De zoom werkte ik af met de overlock om een "drips" imitatie te bekomen volgens haar tutorial.


Paperbag shorts/pants, you love it or you hate it! Wat vinden jullie ervan?
Beide stoffen zijn alleszins prachtig en de combinatie van beide vind ik ook heel geslaagd. Amelia Milano is trouwens vanaf vanavond 20u online te vinden bij Mondepot!


Stoffen: Ameila Milano - Mondepot
             Drips - See You at Six
Patronen: aangepaste Sunny pants - La Maison Victor zomer 2014
                Odette shirt - La Maison Victor mei/ juni 2017

8 opmerkingen: