maandag 28 mei 2018

A terrace in Memphis - Chat Chocolat


De Chat Chocolat collecties volgen elkaar op in snel tempo! Deze zomerse collectie genaamd "A terrace in Memphis" is echt vernieuwend. Ze is fris, origineel, kleurrijk en er zitten printjes in Tencel tussen.


Tencel is een luchtige rekkende stof, die heerlijk soepel valt. Daar zat ik op te wachten voor de zomer! Na talloze collecties in French Terry is dit een erg welkome afwisseling voor tropische temperaturen.


Ondanks de leuke kleurtjes liet ik de zomer sweat links liggen en koos voor een Tencel stofje met moderne zwart wit print. Ik maakte er een Elona jurk uit van Ikatee Couture. Het knopenpad is echter naar goede gewoonte volledig fake ;-) De mouwen en taille werkte ik af met boordstof van Veritas.


Net zoals de vorige collecties van Chat Chocolat is deze ook geproduceerd door Editex. Goed nieuws voor de Tencel lovers, want Editex heeft ook een hele reeks effen Tencel stofjes in vrolijke kleurtjes. De volgende Tencel creatie is voor Lila, ik test er momenteel het aankomende LUX patroon mee van Bel'Etoile.Stof: Curves - A terrace in Memphis - Chat Chocolat - Editex
Patroon: Aangepaste Elona jurk - Ikatee Couture

11 opmerkingen:

 1. echt een hele leuke! ik kocht deze keer wel de sweater maar nu doe je mij toch twijfelen om nog eens terug te rijden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een mooie combi!
  En een leuk patroontje, dat wil ik ook maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel tof! En die tencel is zo zalig zacht dat ik een sterk vermoeden heb dat deze jurk heel vaak gedragen zal worden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! En dat moet zo ongelofelijk zacht zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi patroontje bij deze stof. Echt weer eens iets anders, en zo mooi gecombineerd met de boordstof en knoopjes. Keihard fan <3

  BeantwoordenVerwijderen