woensdag 11 april 2018

Avana aan zee


Afgelopen weekend was het eindelijk schortjesweer aan zee. Het nieuwe Avana patroon van Ikatee kwam als geroepen! Zij maakte ook al een hele toffe versie.


Het stofje dat ik ervoor gebruikte, is een stevige stretch katoen van Editex. In de blauwe bolletjes zit een glittertje, dat moeilijk weer te geven is op foto. Geloof me maar, de stof is nog veel mooier in het echt!


Het Avana patroon heeft genoeg opties om eindeloos te variëren. Je kan kiezen voor een short of lange broek, verschillende soorten zakken, bretellen of een striklint. Ik kan jullie verklappen dat mijn 2de versie ook al geknipt klaar ligt. 


De kousjes van Lotte Martens geven elke outfit iets feestelijks en passen perfect bij haar Eli schoentjes. Helaas was de lak al volledig beschadigd na één maal dragen op haar broer zijn lentefeest. Op internet vond ik de tip om de lak te herstellen met nagellak. Wat vinden jullie: herstelling geslaagd? Andere tips ook zeker welkom!


Lila is alweer een multifunctionele outfit rijker om te spelen op het strand of voor een avondwandeling op de dijk met mooie kniekousjes eronder!


Patroon: Avana - Ikatee
Stof: Editex
Kousen: Lotte Martens


1 opmerking: