woensdag 14 maart 2018

Robin Dress blogtour


Als een blok vielen wij voor de Robin dress, aan ruffles kunnen wij nu eenmaal niet weerstaan :-) De timing van de testfase was niet ideaal, maar de deadline van de blogtour werd vlot gehaald.Uit de vele opties van het patroon koos ik uiteraard de ruffles en verder de mooie open V-rug met knoopjes. Klik door naar het winkeltje van Iris om de andere mogelijkheden te ontdekken.


Een mooi patroontje vroeg om een mooi stofje! Een combinatie van 2 pareltjes van Editex bleek ideaal. Het lijfje werd gemaakt uit het stofje met borduursel en de rok en ruffles uit de eenvoudige streepjes. 

De voor- en achterkant van de stof vallen niet van elkaar te onderscheiden, dus de ruffles moesten niet gedubbeld worden. Ik werkte ze supersnel af met een rolzoom.

Het stofje is zo zacht en fijn, echt perfect voor zomerjurkjes en topjes. Voor mezelf had ik nog net genoeg om er een Crystal top uit de maken, een veel gedragen patroon uit de LMV van vorige lente.Patronen: Robin Dress - Oekeboeleke
                Crystal top - La Maison Victor mrt/april 2017
Stof: Editex


Vrijdag 9 maart 
Smospotten&snoesjes ♥ Mijn leven met 4 helden

Zaterdag 10 maart
Petrol&mint ♥ So Popo Sew 

Zondag 11 maart 
VanMiek ♥ a naais ID

Maandag 12 maart
Bel'etoile  Stannel

Dinsdag 13 maart

Woensdag 14 maart 

5 opmerkingen:

 1. Super mooi Sylvia! Wat een leuke twinning outfit ook. Dankjewel om het jurkje mee uit te testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had niet eens door dat dat twee verschillende stofjes waren! Ik ben meer fan van jullie roze dan van grijs, maar de ruffletwinning is wel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn ook 2 exact dezelfde stofjes, maar het ene met borduursel en het andere zonder ;-) Ruffles en twinning, ik kan het echt niet laten :-)

   Verwijderen
 3. super schattig zien jullie er samen uit! Heel geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen