woensdag 24 januari 2018

BroderieOoo, alweer een zomerkleedje! De nieuwe collecties verschijnen overal en dat geeft extra veel naai inspiratie. Borderie en jeans zijn een topcombinatie en konden niet ontbreken in Lila's kleerkast.


Pretty Mercerie is een Franse webshop met zoveel originele vrouwelijke stofjes, echt de moeite om eens rond te kijken. Ik kocht er onder andere een heel soepel vallende jeansstof met langs beide kanten een brede boord broderie. De broderie kant hoef je niet om te zoomen, ideaal voor een snelle jurk.


Ik koos voor het Feliz patroon van Straight Grain, een topper van vorige zomer. Ze past nog steeds in dezelfde maat en dat maakte de jurk nog sneller.


Het laaste restje broderie verwerkte ik tot een kapmouwtje met stolpplooi.


Lila wou heel graag op de foto in haar nieuwe kleedje, maar haar Elsa muiltjes met hakken mochten niet ontbreken :-))
9 opmerkingen:

 1. ooh zo herkenbaar die schoenen... wordt hier ook dagelijks gedragen (na school)! Heel mooi kleedje. Zal perfect passen in haar kleerkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe cute zijn die dotjes! Ik wil later ook een dochter met dotjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie jurk en wat een romantische stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een romantische jurk, echt zomergerief.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit is zo'n jurk die ik nooit zo kopen of maken als ik ze alleen op een kapstok zag maar met zo'n model erin zeker wel, het plaatje klopt, zelfs met de elsa muiltjes ;-) hopelijk snel warm genoeg om te dragen

  BeantwoordenVerwijderen