zaterdag 16 december 2017

Millie blogtour


Wij zijn Millie fans van het eerste uur! Vorige winter testte ik de eerste versie van de Millie en dat was meteen een schot in de roos. Ook deze winter waren we te ongeduldig om te wachten op het nieuwe patroon en rolde er al een Lotte Martens Millie van onder mijn machine. Millies heb je echter nooit genoeg en Nicky's Velvet versie deed me meteen watertanden!


Nicky heeft een patroon volledig geupdate en voorzien van een uitgebreide fotohandleiding. Elke beginnende naaister kan er mee aan de slag! De ruffles zijn het moeilijkste deel van het patroon en deze kan je ook gewoon weglaten voor een nog snellere Millie.


Mijn zoektocht naar glanzende rekbare velvet leidde me naar Madeline de Stoffenmadam. Dankzij de geweldige service van Nancy kon ik mijn stof 2 dagen later al gaan ophalen in Bazaar Trendlab in Vilvoorde. Het stofje is glibberig glad en geen evidentie om mee te naaien, maar o zo heerlijk om te dragen!


Het was deadline naaien, toch kan ik jullie net op tijd voor de blogtour een feestelijke Velvet Millie presenteren. Wil jij ook eentje naaien, haast je dan naar Nicky's blog en schaf je dat fantastische patroon aan!


Patroon: Millie dress - Mix it Make it
Stof: Dusty mint velvet - Madeline de Stoffenmadam
Gouden oortjes - Hema


Samen met Annick sluit ik de blogtour af, maar hier nog eens iedereen op een rijtje voor mocht je een Millie gemist hebben:
Woensdag 13 december
Donderdag 14 december
Vrijdag 15 december
Zaterdag 16 december
MinnieMie

8 opmerkingen: