donderdag 16 november 2017

Chat Chocolat - We're all stars


De wintercollectie van Chat Chocolat heet ‘We’re all stars’ en bestaat uit drie diepe winterkleuren: steenrood, nachtblauw en woudgroen. Wij kozen voor de tricot met metallic zilveren sterrretjes en de bijpassende effen tricot voor de boorden en ruffle.


Eigenlijk had ik de stof voor mezelf gereserveerd, maar mijn ster kaapte ze weg en staat er schitterend mee! Ik maakte de Issie top van Sewpony, een vernieuwde uitgave van de Little Betty top, die hier lang geleden ook al gemaakt werd. Wat was ze toen schattig!


Zowel de ruffle als de onderzijde zoomde ik om met zilveren metallic garen. Metallic naalden zoals mij werden aangeraden, heb ik nog niet kunnen vinden. Naaien met metallic garen in combinatie met de tweelingennaald lukt echter wonderwel, zolang ik in het spoeltje onderaan maar gewoon garen steek.


Met Chat Chocolat kan je elke dag een ster zijn!


Stof: tricot Chat Chocolat  verkooppunten
Patroon: Issie top - Sewpony

Meer inspiratie vinden jullie hier: Atelier Makoko /  Emma & Mona Skaberlyst My Minnie Me By Eva Maria / Huguette Paillettes / I sew Blanche
En voor de volgende dagen kan je nog terecht bij: Mix it Make it Straight Grain Chichi Romeo & me Mamemimo Momita Sasha Secondo Piano 

7 opmerkingen: