vrijdag 20 oktober 2017

Monochromes Minty en grafische lijnen


About Blue Fabrics ontwierp een monochrome collectie met 3 hippe zwart-wit stoffen en één blauwe french terry. Ik was nieuwsgierig naar deze stof genaamd Minty en had het geluk ze te mogen uittesten.


De print viel meteen in de smaak bij de zoon, zeker cool genoeg voor het eerste leerjaar.  Een coole print vroeg om een cool patroon en dat vond ik in Stof voor durf-het-zelvers 3. Zondag ging ik naar de book launch party en had meteen zin om er in te vliegen. Er staan zoveel leuke patronen in dat gouden boek en niet enkel voor de kids!


De trui met grafische lijnen zit ingenieus in elkaar. Met slechts 3 patroondelen heb je een sweater met buidelzak. Een toffe variatie op al die sweaters en kaptruien, die ik al voor de zoon maakte. Momenteel is mijn model tandloos wat betreft de bovenste snijtanden. Ook de restant van een recente snijwonde is nog te zien. Gelukkig kon er wel een glimlach af :-)


Stof: Monochromes Minty - About Blue Fabrics
Patroon: Trui met grafische lijnen - SVDHZ3


8 opmerkingen:

 1. Prachtig! Ik moet dringend dat boek eens aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o wat ben ik blij dat je erbij was en met dit resultaat! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooitje! En je zoon staat erg mooi met die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent snel zeg! Ik moet het boek zelfs nog bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die trui staat ook al op het verlanglijstje van zoonlief. Ik ben aan het overwegen om dat patroondelen in verschillende kleuren te maken, maar dat zal misschien net iets teveel van het goeie zijn voor mijn tiener.

  BeantwoordenVerwijderen