dinsdag 13 mei 2014

Scoren met Dino's

Het equivalent van een cirkelrokje voor een klein meisje zijn dino's voor mijn zoontje. Scoren!!! Zijn reactie was zo oprecht, zoals alleen kinderen dat kunnen: Wauw mama, mooi gemaakt! 


Ik gebruikte het patroon van de kaptrui uit SVDHZ, maar liet de kap weg, verkorte de mouwen en verlengde de onderzijde. Eigenlijk bleef er van het originele patroon niet veel meer over :-)


De XY-files van mamasha waren een grote bron van informatie over tricot en ik gebruikte deze techniek voor het aanzetten van de boordjes thv hals en mouwen. Het T-shirt werd volledig ineen gezet met de overlock en was in een mum van tijd klaar.


Het poseren in de fotostudio van het CVO, waar ik fotografie volg, was deze keer een plezier. Hij wou zijn nieuwe favoriete T-shirt maar al te graag showen! 


En het spelen met de perfect bijpassende tassenband, maakte het nog leuker. De rondslingerende tassenband was bedoeld om de Dorothy daytripper, die u hier zag, als luiertas rond de buggy te hangen en die is ondertussen ook op zijn plaats bevestigd.

stof: Lillestoff bij de stoffenkamer

4 opmerkingen: